Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Διαψεύδει ο Βλάχοβιτς τη σχέση με σύζυγο συμπαίκτη

Τα τελευταία 24ωρα Μέσα της Σερβίας άφηναν υπόνοιες ροζ σκανδάλου εντός της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ 2022.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες ώστε να εμφανιστεί και να μιλήσει κάποιος από την εθνική Σερβίας, αναφορικά για τα όσα γράφονται στη χώρα περί ροζ σκανδάλου εντός της ομάδας και εν μέσω Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Τα σκανδαλοθυρικά Μέσα της Σερβίας πήγαιναν κομμάτι κομμάτι την ιστορία, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις, έως ότου γράφτηκε ότι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς βρίσκεται σε σχέση με την σύζυγο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Πρέντραγκ Ράικοβιτς, Άνα (σ.σ. ποια είναι η Άνα Ράικοβιτς).

Μάλιστα, όσοι αναπαρήγαγαν την "είδηση" θεωρούσαν πως αυτή ήταν η αιτία που ο Βλάχοβιτς έχει αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τελικά, χρειάστηκε να μιλήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας, ζητώντας συγγνώμη που είναι αναγκασμένος να το κάνει με αυτό τον τρόπο και είπε (σ.σ. τις δηλώσεις αναπαράγει και η αγγλική Dailymail):

"Συγγνώμη που αρχίζω έτσι μία συνέντευξη για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ό,τι γράφετε και διαβάζετε για μένα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε είναι παράλογο. Άνθρωποι βαριούνται και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Η βασική τους δουλειά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν κακό στην εθνική. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ".

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

Μουντιάλ 2026: Παράνοια ή καινοτομία; Πέναλτι σε ομίλους των τριών για μπόνους βαθμό

Ρονάλντο: Ο μεταγραφολόγος Ρομάνο κάνει breakdown την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK