Σα Πίντο: "Αξίζαμε τη νίκη"

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε ότι ο Ατρόμητος έπρεπε να φύγει νικητής από το Αγρίνιο.

Σα Πίντο: "Αξίζαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά: "Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο που δεν επέτρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός είναι δύο πολύ καλές ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν πολύ ποιοτικότερο ποδόσφαιρο, αν ήταν καλύτερες οι συνθήκες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας μου που μπήκε καλά στο παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ.

Παίξαμε πάρα πολύ έξυπνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αν και δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Περισσότερο υπήρχαν μονομαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι αν και δεν μας αρέσει. Είναι κρίμα να χάνεις βαθμούς έτσι, κατά την άποψή μου δεν ήταν να δίκαιο να χάσουμε δύο βαθμούς με αυτό τον τρόπο στις καθυστερήσεις, αν και απέναντί μας ήταν μία ομάδα με πολύ καλούς επαγγελματίες που πίστευαν πως μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ και τελικά τα κατάφεραν.

Από το ημίχρονο και έπειτα ήταν δύσκολο να παίξουμε καλύτερα λόγω του νερού που κρατούσε το γήπεδο. Προσπαθούσαμε να επιτεθούμε, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοηθούσε και η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να γυρνάει πίσω. Υπήρχαν πολλές ψηλές μπαλιές και όλες οι ατομικές μάχες ήταν πάρα πολύ δυνατές, ενώ ο Παναιτωλικός διαθέτει και έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Πιστεύω πως σήμερα αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί όλα πήγαν τέλεια για εμάς μέχρι τη στιγμή του γκολ που δεχθήκαμε, συνεχίζουμε όμως και ελπίζουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε από τα επόμενα παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK