Σα Πίντο: "Να πάει στην εκκλησία ο Χιμένεθ"

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον προπονητή του Ατρομήτου, Σα Πίντο, για τη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι. Στόχος του και ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
sa pinto EUROKINISSI SPORTS

Πολλά τα παράπονα από τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου για το διπλό της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σα Πίντο μίλησε για τις αμφισβητούμενες φάσεις, ενώ τόνισε πως ο τεχνικός της ΑΕΚ πρέπει να πάει στην... εκκλησία για να ευχαριστήσει... δυο πρόσωπα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑ ΠΙΝΤΟ:

"Δεν έχω δει αυτή τη φάση. Από ό,τι είχα ακούσει ο Αραούχο είναι από το ξεκίνημα της φάσης οφσάιντ και έχει αποκτήσει πλεονέκτημα. Δεν έχω δει όμως τη φάση και δεν μπορώ να πω κάτι. Η ΑΕΚ έκανε πολύ λίγα. Εμείς αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτό που ήρθε σήμερα. Κανονικά ο κόουτς της ΑΕΚ πρέπει να πάει στην εκκλησία και να ευχαριστήσει για το τρίποντο. Και να ευχαριστήσει έναν ακόμα.

Είμαι πραγματικά πολύ ταπεινός και αν η ΑΕΚ ήταν καλύτερή μας θα το έλεγα ότι δεν αξίζαμε τίποτα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Πάντα θα προσπαθήσω να δίνω ευκαιρίες και είμαι ευχαριστημένος και από τους παίκτες μου και από την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK