Ο Σακά της Άρσεναλ είναι κορυφή: Βοήθησε 120 παιδιά!

Το παράδειγμα του Αντόνιο Ρούντιγκερ ακολούθησε ο Μπουκαγιό Σακά καθώς θα βοηθήσει οικονομικά παιδιά της πατρίδας του που το έχουν ανάγκη ώστε να λύσουν τα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Arsenal's Bukayo Saka smiles after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge Stadium in London, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μπουκαγιό Σακά χαμογελαστός μετά από γκολ του AP

Μετά από τον Αντόνιο Ρούντιγκερ που βοήθησε 11 παιδάκια από την Σιέρα Λεόνε να αντιμετωπίσουν σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν, και ο Μπουκαγιό Σακά προχώρησε σε μία ανάλογη κίνηση, άξια αναφοράς.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος άσος της Άρσεναλ σε συνεργασία με την οργάνωση Big Shoe, που έχει ως στόχο τη στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη, κάλυψε οικονομικά 120 επεμβάσεις για παιδιά από το Κάνο, πόλη της Βόρειας Νιγηρίας, που το είχαν ανάγκη.

Μπορεί να αγωνίζεται με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας και να προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά ο Σακά δεν ξεχνά τις ρίζες του, βοηθώντας παιδιά της χώρας από την οποία προέρχεται.

Δείτε την ανάρτηση του οργανισμού

Διαβάστε Περισσότερα

Μαυροπάνος, τώρα και στο NBA και μάλιστα στην έδρα του Ντόντσιτς

Σήκωσε κούπα ο Μπεγερίν: Άνδρας της χρονιάς στην Ισπανία

Σίτι: Βγάζουν ψεύτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK