Σαλάχ: "Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα γίνω σαν αυτούς που διορθώνουν πώς παίζω"

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τοποθετήθηκε για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ιατρική και προέτρεψε τους ανθρώπους να σπεύσουν να το κάνουν.

Σαλάχ: "Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα γίνω σαν αυτούς που διορθώνουν πώς παίζω"
© 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό MBC Masr TV για τον κορονοϊό, την αντίδραση της Λίβερπουλ όταν ο ίδιος νόσησε από τον ιό, ενώ προέτρεψε και όσους δεν έχουν σπεύσει ακόμα να εμβολιαστούν να το κάνουν.

Ο άσος των Κόκκινων αναφέρθηκε αρχικά στο πώς αντέδρασε ο αγγλικός σύλλογος όταν βρέθηκε θετικός στον, έπειτα από την έντονη συζήτηση που είχε προκληθεί, λόγω της παρουσίας του στον γάμο του αδερφού του: "Δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά σχολίασαν ότι κόλλησα σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά ο αδερφός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα. Ελπίζω να μην παντρεύεται κάθε μέρα. Αυτά τα πράγματα μένουν στα αποδυτήρια και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά, αλλά δεν ήρθε κι η καταστροφή".

Παράλληλα, ο Αιγύπτιος σταρ εξέφρασε την άποψή του για τον εμβολιασμό, προτρέποντας τον κόσμο να εμπιστευτεί την επιστήμη της ιατρικής: "Είναι γιατροί που εργάζονται και σπουδάζουν ιατρική για χρόνια. Αν πω ότι το να εμβολιαστεί κανείς είναι λάθος, τότε είμαι σαν τον οποιοσδήποτε στον δρόμο που θα διόρθωνε τον τρόπο παιχνιδιού μου. Οι γιατροί και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το είπαν, επομένως πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK