Σαλάχ, Μανέ και πολλά ακόμα αστέρια στη γιορτή της Αφρικής

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Egypt's Mohamed Salah stretches before the start of the group A match between Saudi Arabia and Egypt at the 2018 soccer World Cup at the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Egypt's Mohamed Salah stretches before the start of the group A match between Saudi Arabia and Egypt at the 2018 soccer World Cup at the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Μετά το Copa America, άλλη μία μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ξεκινά σήμερα στην Αίγυπτο. Θα μας κρατήσει συντροφιά έως τις 19 Ιουλίου, οπότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Παίρνουν μέρος 24 ομάδες, χωρισμένες σε 6 ομίλους. Προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και 4 από τις 6 καλύτερες τρίτες.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ, ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στον νικητή της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ και τους νικητές των 6 ομίλων. Φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο είναι η Αίγυπτος και ακολουθούν η Σενεγάλη, η Γκάνα και η Νιγηρία. Στους σκόρερ πρώτο φαβορί είναι ο Σαλάχ και δεύτερο ο Μανέ. Πολλά ακόμα αστέρια παίρνουν μέρος στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Αφρικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Η πρεμιέρα θα γίνει σήμερα, στις 23:00, στο Κάιρο, με τον αγώνα της οικοδέσποινας Αιγύπτου κόντρα στη Ζιμπάμπουε. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και 12 συνδυαστικά στοιχήματα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στους αγώνες Ακτή Ελεφαντοστού-Νότια Αφρική και Σενεγάλη-Αλγερία.

ΤΑ ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ

Στο Copa America η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται και οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε 36 συνδυαστικά στοιχήματα, στα παιχνίδια Ισημερινός-Χιλή, Βολιβία-Βενεζουέλα, Περού-Βραζιλία, Κολομβία-Παραγουάη, Κατάρ-Αργεντινή και Χιλή-Ουρουγουάη.

Οι 6 επιλογές για τον αυριανό αγώνα (22:00) της Βραζιλίας με το Περού είναι οι εξής:

  • Το Περού να σκοράρει και το Περού Over 1,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Ο Φιρμίνιο να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 0-3.
  • Ο Κουτίνιο να σκοράρει και η Βραζιλία Over 6,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου ισοπαλία και οι 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και λεπτό τελευταίου γκολ 81’ έως το τέλος του αγώνα.
  • Λεπτό πρώτου γκολ 1 έως 15 και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK