Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

Για τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από το Champions League της επόμενης χρονιάς μίλησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, χαρακτηρίζοντάς τον ως αποτυχία.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Σαλάχ στο ίδιο καρέ AP PHOTO/JON SUPE

Την πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την νίκη της επί της Τσέλσι για την Premier League, αποκλείοντας την μεγάλη της αντίπαλο, Λίβερπουλ από τη διοργάνωση.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει την κατάταξη στους 4 πρώτους που δίνουν το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ξεσπά για την αποτυχία της ομάδας του.

"...Είμαι εντελώς συντετριμμένος. Καμία δικαιολογία σ' αυτό. Είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στο Champions League της επόμενης περιόδου και αποτύχαμε. Είμαστε η Λίβερπουλ και η πρόκριση στη διοργάνωσξ είναι το ελάχιστο. Απογοητεύσαμε εσάς και τους εαυτούς μας..."

Θυμίζουμε πως ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τους Κόκκινους μέχρι το 2025 με παλαιότερα δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την ομάδα.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λιλ, η μαέστρος των επιθετικών: Μετά τους Όσιμεν, Νταβίντ βρήκε νέο κανόνι

Η Γιουνάιτεντ "σκάει" τα 60 εκατομμύρια και παίρνει πρωταθληματικό στόπερ

Η Τότεναμ έφαγε πανηγυρική χυλόπιτα από αντιστάρ προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK