Σαλίνο: "Θα προσαρμοστεί γρήγορα ο Περέιρα"

Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε για την έλλευση του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα της ομάδας.

Σαλίνο: "Θα προσαρμοστεί γρήγορα ο Περέιρα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της "NOVA":

" Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας μοιάζει πάρα πολύ με το ελληνικό, καθώς είναι εξίσου ανταγωνιστικό. Ο κύριος Περέιρα που το γνωρίζει πολύ καλά, θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως ήταν πολύ καλό σχολείο για τη δουλειά του εδώ το γεγονός πως δούλεψε στην Πορτογαλία", τόνισε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος: " Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε πως έχουμε πολλές υποχρεώσεις και το γνωρίζαμε και με τον Μίτσελ. Με τον καινούριο προπονητή θέλουμε να δείξουμε τις ικανότητες μας και ο Περέιρα θέλει να κερδίσουμε και το θέλουμε και εμείς. Είμαστε Ολυμπιακός, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλουμε να κερδίσουμε".

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: " Η Ξάνθη έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην έδρα της και έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους της. Εμείς πάμε για τη νίκη. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να επιστρέψουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς πάμε μόνο για τη νίκη".

Για τον κόσμο της ομάδας: " Eίμαστε χαρούμενοι όταν έχουμε κοντά τους φιλάθλους μας γιατί μας υποστηρίζουν πάντα και είναι σημαντικό να είναι στο πλευρό μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ