Σάλκε-Φενέρμπαχτσε

Αναζητώντας την πρώτη νίκη της -σε όλες τις διοργανώσεις- μετά από ακριβώς ένα μήνα (01/10, 1-0 την Άιντραχτ), η Σάλκε θέλει την Τρίτη το βράδυ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε να διατηρήσει -μέσω της νίκης- ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σάλκε-Φενέρμπαχτσε
Αναζητώντας την πρώτη νίκη της -σε όλες τις διοργανώσεις- μετά από ακριβώς ένα μήνα (01/10, 1-0 την Άιντραχτ), η Σάλκε θέλει την Τρίτη το βράδυ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε να διατηρήσει -μέσω της νίκης- ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δευτεραθλητές Γερμανίας θα αναγκαστούν, εκτός των τριών πόντων στο ματς με την Αϊντχόφεν, να ταξιδέψουν στο Μιλάνο την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να πάρουν το διπλό.

Κατά πόσο πάντως θα κατορθώσουν να καταβάλουν την αντίσταση της Φενέρ είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Η Σάλκε άλλωστε προέρχεται από τη συντριβή στο γερμανικό κύπελλο (από την Άιντραχτ) και την ήττα στη Μπουντεσλίγκα (από το Αμβούργο), αποτελέσματα που έφεραν σε δύσκολη θέση τον Ραλφ Ράνγκινγκ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για ενδεχόμενη αποχώρησή του εφόσον, την εβδομάδα που διανύουμε, οι παίκτες του δεν πάρουν δύο νίκες. Αντίθετα ο Κριστόφ Ντάουμ απολαμβάνει της πλήρης εμπιστοσύνης της τούρκικης διοίκησης, αφού η ομάδα του έστω και δύσκολα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

*** Η Φενέρ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 17 εκτός έδρας παιχίδια της στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

*** Η Σάλκε έχει μόλις δύο νίκες στα εννέα παιχνίδια που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Κινδυνεύουν με τιμωρία λόγω καρτών οι Ραφίνια και Κομπιασβίλι.



Σε σχέση με το προ 15νθημέρου ματς στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι δύο ομάδες εκμεταλλευόμενες τα κενά στις αντίπαλες άμυνες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, λίγα αναμένεται να αλλάξουν στις δυο ενδεκάδες. Προφανώς ο Ράνγκινγκ θα αφήσει στον πάγκο τον Σόρεν Λάρσεν επαναφέροντας στην ενδεκάδα τον εμπειρότερο σε τέτοια ματς και αρχηγός της ομάδας Έμπε Σάντ. Λείπει εδώ και καιρό ο Τζέρλαντ Ασαμόα. Βασική η απουσία του τιμωρημένου Αλεξ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κριστόφ Ντάουμ να αναζητεί τον αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή. Επιστρέφει στην επίθεση ο Σανλί Τουντσάι.

Πιθανές συνθέσεις

Σάλκε: Ροστ, Ραφίνια, Μπορντόν, Κρστάιτς, Ροντρίγκεζ, Πούλσεν, Άλτιντοπ, Κομπιασβίλι, Λίνκολν, Σαντ, Κούρανι

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Σερκάν, Λουτσιάνο, Οντέρ, Οζάτ, Γιοζγκαντλί, Αουρέλιο, Απια, Τουντσάι, Νόμπρε, Ανελκά



News 24/7

24MEDIA NETWORK