Σάλκε - Μίλαν 2-2

Σάλκε - Μίλαν 2-2
Δύο φορές προηγήθηκε η Μίλαν στην Αουφ Σάλκε Αρίνα αλλά τελικώς δεν πανηγύρισε τη νίκη. Η Σάλκε, κλασική γερμανική ομάδα, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει δύο φορές και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).


O αγώνας είχε εκρηκτικό ξεκίνημα με την Μίλαν να ανοίγει το σκορ. Ο Σέεντορφ σούταρε έξώ από την περιοχή, ο Ροστ έκανε κακή εκτίμηση και η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του. Δεν πέρασαν όμως παρά μόνο δύο λεπτά όταν ο Λάρσεν, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μίλαν ισοφάρισε.

Μία κεφαλιά του Αντρέι Σεντσένκο έβαλε και πάλι τη Μίλαν μπροστά στο σκορ στο 59’ και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκει στη Σάλκε.
Με τις προσθήκες των Αντιτοπ και Σαντ, οι Γερμανοί βγήκαν μαζικά μπροστά. Ισοφάρισα σχετικά γρήγορα με άπιαστο σουτ του Αντιτοπ (σκόραρε στο 70' είχε μπει στον αγώνα στο 68') και στη συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το σκορ όμως δεν έμελλε να αλλάξει.

Οι συνθέσεις:

Σάλκε: Ροστ, Ραφίνια, Μπορντόν, Ροντρίγκεζ, Κρστάιτς, Πάουλσεν (86' Mπαϊράμοβιτς), Ερνστ (68' Αλτιντοπ), Κομπιασβίλι, Λίνκολν, Κουράνι (74' Σαντ), Λάρσεν
Μίλαν: Ντίντα, Καφού (75' Σταμ), Μαλντίνι, Καλάτζε, Σεφτσένκο, Γκατούζο, Τζιλαρντίνο (71' Τζιλαρντίνο), Νέστα, Ζέεντορφ, Πίρλο, Κακά (74' Ρούι Κόστα)


News 24/7

24MEDIA NETWORK