Σαλπιγγίδης: "Ομάδα με ταυτότητα"

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Εθνικής, οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκαν στην ετοιμότητα της ομάδας και τους στόχους της ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σαλπιγγίδης: "Ομάδα με ταυτότητα"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: "Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας".

Αναφορικά με τις σκέψεις των διεθνών ενόψει Μουντιάλ, απάντησε: "Σαν σκέψη υπάρχει αυτή την στιγμή αυτή η αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Είναι φυσιολογικές σκέψεις αυτές".

Για την ομοιογένεια της Εθνικής, απάντησε: "Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια".

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αναφερόμενος στις σκέψεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: "Οι σκέψεις είναι πάντα ίδιες όταν μαζευόμαστε με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα και θέληση να αντιπροσωπεύσουμε την χώρα μας όσο καλύτερα γίνεται, τώρα ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι και με μεγάλη θέληση και πάθος".

Για το αν θα μεταδώσει κάτι στους διεθνείς λόγω εμπειρίες, ξεκαθάρισε: "Εντάξει, έρχεται ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρειάζεται να μεταφέρω κάτι εγώ, όλα τα παιδιά έχουν θέληση και πάθος στο πικ, το περιμένουμε πως και πως, προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Τέλος, για το δέσιμο των διεθνών τόνισε: "Ναι, αυτή η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ και από τις επιτυχίες και από τις καλές πορείες και είναι ένα ακόμη στοιχείο που δένει μια ομάδα. Είμαστε όντως μια δεμένη ομάδα, με ομοιογένεια και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό θα παρουσιάσουμε και στην Βραζιλία".

Δώρο από τα Παιδικά Χωριά SOS

Τέλος, τα παιδιά από τα Χωριά SOS κρατούσαν που βρέθηκαν στην προπόνηση της Εθνικής, κρατούσαν έναν πίνακα που απεικονίζεται ένα χέρι που κρατάει μια μπάλα και τον δώρισαν στους παίκτες της Εθνικής και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη χώρα του καφέ και της σάμπα. Οι Σαλπιγγίδης και Τζιόλης, που μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν οι δύο διεθνείς που παρέλαβαν το δώρο από τα παιδιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK