Σαμαράς: “Δεν παραιτούμαι. Είμαι χαρούμενος στη Σέλτικ”
Το περασμένο καλοκαίρι τα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει από τη Σέλτικ αναζητώντας κάπου αλλού τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ολοένα και φούντωναν. Ομως ο Γιώργος Σαμαράς έμεινε στη Γκλασκώβη και αποτελεί και πάλι τη νούμερο 1 επιλογή του προπονητή του, Νιλ Λένον.

“Δεν αισθάνομαι διαφορετικά. Είμαι ο ίδιος παίκτης, ο ίδιος χαρακτήρας και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, με το σύλλογο και ο Λένι με γνωρίζει καλά. Οταν βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα σου είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά στην πόλη που ζεις κι εγώ αισθάνομαι καλά. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να διαλέξεις τον εύκολο δρόμο, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός. Δεν τα παρατάω. Οταν γίνει ένα λάθος προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι καλός ώστε να βρίσκομαι εδώ” , δήλωσε ο διεθνής επιθετικός ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού:
“Οταν τελείωσε η περυσινή σεζόν είπα στον κύριο Λόουελ (εκτελεστικός διευθυντής της Σέλτικ) ότι ήθελα όλες οι πόρτες να κλείσουν. Ηθελα να εστιάσω την προσοχή μου αποκλειστικά στο παγκόσμιο κύπελλο και την πατρίδα μου και δεν με ενδιέφερε ποια ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον για εμένα αφού οι δικές μου πόρτες ήταν κλειστές. Αυτό το σχέδιο είχα στο μυαλό μου και ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω”.
Πλέον, το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τους “καθολικούς” είναι όλο και πιο ορατό και ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο άμεσο μέλλον: “Θα δούμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα. Θα μάθετε τις λεπτομέρειες όταν ο σύλλογος θα είναι έτοιμος κι όταν εγώ θα είμαι έτοιμος”.