Σαμαράς: "Εύχομαι να δούμε Κατσουράνη στη Μπαρτσελόνα"

Λίγες μόνο ημέρες πριν από το κρίσιμο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Κώστας Κατσουράνης είχε γενέθλια και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, του επιφύλασσαν ένα πάρτι για να το γιορτάσουν. Δείτε τι δήλωσαν οι Έλληνες διεθνείς, αλλά και ο πρωταγωνιστής της βραδιάς σε VIDEO.

Σαμαράς: "Εύχομαι να δούμε Κατσουράνη στη Μπαρτσελόνα"

Το Σάββατο (21/6) ο Κώστας Κατσουράνης έκλεισε και επίσημα τα 35 χρόνια του και οι συμπαίκτες του, αλλά και το τεχνικό τιμ του ετοίμασε ένα πάρτι για να το γιορτάσουν.

Σαμαράς: "Εύχομαι να δούμε Κατσουράνη στη Μπαρτσελόνα"

Την παράσταση φυσικά έκλεψε η ευχή του Γιώργου Σαμαρά στον εορτάζοντα που όπως είπε: "Εύχομαι σε 15 χρόνια ο Τσίλιας να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα", αναφερόμενος στον γιο του Κώστα Κατσουράνη, Βασίλη.

Πέρα από τα μέλη της εθνικής που τραγούδησαν το "Χρόνια Πολλά" στον παίκτη, στη γιορτή συμμετείχε και το προσωπικό του ξενοδοχείου που τραγούδησε μάλιστα και στα βραζιλιάνικα για τον "Κατσούρ".

Μετά το σβήσιμο της τούρτας, ο Κατσουράνης ευχήθηκε σε όλους να είναι καλά ενώ για την δύσκολη αναμέτρηση της Τρίτης (24/6) κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού δήλωσε πως "ευελπιστώ να περάσουμε".

Η ψυχή της ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης παρέμεινε αισιόδοξος για το προσεχές παιχνίδι, ωστόσο προτίμησε να σταθεί περισσότερο στην όμορφη βραδιά λέγοντας πως "ήρθαμε σήμερα εδώ και φάγαμε πολύ καλά".

Σαμαράς: "Εύχομαι να δούμε Κατσουράνη στη Μπαρτσελόνα"

Τις ευχές τους τέλος για τον Κατσουράνη, αλλά και την Εθνική έδωσαν οι Παναγιώτης Κονέ και Ορέστης Καρνέζης, που επίσης ευελπιστούν σε πρόκριση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη στους 16 του Μουντιάλ.

Δείτε το VIDEO από το πάρτι της Εθνικής για τον Κατσουράνη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK