Σαμαράς: "Πλανάται ο κ.Τσίπρας"

O Παναθηναϊκός πήρε και επίσημα θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στην περιοχή του Βοτανικού.

Σαμαράς: "Πλανάται ο κ.Τσίπρας"
Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ Βαγγέλης Σαμαράς με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι γήπεδο χωρίς το εμπορικό κέντρο δεν γίνεται ενώ τόνισε (απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα) ότι οι 130 πολίτες (ανάμεσά τους και 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για το εμπορικό κέντρο, είχαν προσφύγει και πριν από έξι μήνες κατά του γηπέδου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Σαμαρά

"Αναφορικά με τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΝ, κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη δυνατότητα να ξεκινήσουν αύριο κιόλας οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό θα ήθελα να επισημάνω ότι πρόκειται περί πλάνης.

Σε απάντηση των ανακριβειών που δημοσίως παρατίθενται προς παραπλάνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της κοινής γνώμης επισημαίνω τα ακόλουθα:

1. Ο νόμος 3481/2006 της Διπλής Ανάπλασης καταργεί ρητά όλες τις προηγούμενες ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στο άρθρο 12 παρ. 5 αναφέρει «οι παραπάνω διατάξεις είναι ειδικές και κατισχύουν οποιωνδήποτε άλλων διαφορετικών ρυθμίσεων οι οποίες καταργούνται.» Ως εκ τούτου η επιχειρηματολογία ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλος παλαιότερος νόμος δεν υφίσταται τη στιγμή που είναι σε ισχύ ο 3481/2006.

2. Οι 130 πολίτες που δήθεν δεν πολεμούν το νέο Γήπεδο του Παναθηναικού αλλά το εμπορικό κέντρο είναι οι ίδιοι οι οποίοι έξι μήνες νωρίτερα κατέφυγαν στο ΣτΕ για να ματαιώσουν τη σύμβαση μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία η ΠΑΕ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος χρηματοδότησης του γηπέδου χωρίς ο Δήμος Αθηναίων να επιβαρύνεται με κανένα ποσό. Επιπλέον 3 εξ’ αυτών με την ιδιότητα του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν μαζί με άλλους βουλευτές του ίδιου κόμματος ερώτηση στη Βουλή κατά του γηπέδου. Είναι πρόδηλο ότι οι πράξεις τους έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια τους.

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τη σκοπιμότητα 3 ½ χρόνια μετά την εκπόνηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης να τίθεται θέμα άλλης λύσεως.

Είμαστε σε αναμονή της απόφασης του ΣτΕ προκειμένου να ξεκινήσουμε το έργο και συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι οι όποιες αντιδράσεις είναι καθαρά προσχηματικές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK