Σανμαρτεάν: "Μία ευκαιρία"...

Δηλώσεις στην Αθλητική Ηχώ παραχώρησε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ο Ρουμάνος μέσος επανήλθε στις ομαδικές προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες και τόνισε πως θα ήθελε να πάρει μία ευκαιρία από τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει, ώστε να δείξει τη μπορεί να προσφέρει.

Σανμαρτεάν: "Μία ευκαιρία"...
Δηλώσεις στην Αθλητική Ηχώ παραχώρησε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ο Ρουμάνος μέσος επανήλθε στις ομαδικές προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες και τόνισε πως θα ήθελε να πάρει μία ευκαιρία από τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει, ώστε να δείξει τη μπορεί να προσφέρει. Αναλυτικά...

" Δεν γνωρίζω αν ο προπονητής θα με εμπιστευθεί και πάλι. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τη πλευρά μου. Το τελευταίο διάστημα προπονούμαι με την ομάδα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Τίποτα περισσότερο".

" Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου. Δεν γνωρίζω αν ο λόγος για τον οποίο με άφησε εκτός του Καλοκαίρι ισχύει ακόμη. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως ίσως να μην αγωνιστώ εφέτος. Θα είναι το χειρότερο δυνατό για μένα. Θέλω πολύ να παίξω ποδόσφαιρο και από θέμα υγείας δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK