ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: “Δεν θα πάρουμε παίκτες για να λέμε ότι πήραμε”

Για τη Ξάνθη, τις μεταγραφές και τον Ποστίγκα μίλησε την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Σάντος: “Δεν θα πάρουμε παίκτες για να λέμε ότι πήραμε”
Για τη Ξάνθη, τις μεταγραφές και τον Ποστίγκα μίλησε την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.




Αναλυτικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:



“Η Ξάνθη είναι σε καλή κατάσταση και φάνηκε αυτό από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να παγιώσει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και αυτό οφείλουμε να κάνουμε την Κυριακή.

Η ομάδα έκανε θετικά βήματα, πλησιάζει στο πρότυπο που θέλουμε ακόμα όμως είμαστε στη μέση. Η διαδρομή ποτέ δεν ολοκληρώνεται αλλά πρέπει να φτάσουμε να παίζουμε με το ίδιο τρόπο και στη Τούμπα και εκτός έδρας. Ετσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Με τις μεταγραφές ασχολείται ο Βρύζας. Θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Εγώ έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου δεν με απασχολεί τόσο το ζήτημα των μεταγραφών. Ο Πόστιγκα είναι πάνω από το ήμισυ του μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Είναι καλό όνομα, έχει υψηλό κασέ.

Δεν ανησυχώ για τις μεταγραφές. Δεν θα πάρουμε παίκτες για να λέμε ότι πήραμε, μόνο και μόνο για το γράψουν οι εφημερίδες, να το πουν οι ειδήσεις και στο τέλος να μην παίξουν. Εάν βρουμε ένα-δυο παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλωαλλά και στα οικονομικά δεδομένατου ΠΑΟΚ θα τους αποκτήσουμε. Για πολά χρόνια δόθηκε μεγάλη σημασία στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα κι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ποιότητα.

Αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι πιο δύσκολη. Κανείς δεν θέλει τους ελεύθερους, οι άλλοι είναι ακριβοί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK