Σάντος: "Δεν θέλω να μιλήσω εν θερμώ"

Εκνευρισμένος με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στην αντίπερα όχθη, ο Ούγκο Μπρος εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι ενόψει Γενάρη.

Σάντος: "Δεν θέλω να μιλήσω εν θερμώ"
Αναλυτικά:

Φερνάντο Σάντος: "Δεν ήμασταν καλοί κι αυτό οφείλεται τόσο σε εμάς όσο και στον Πανσερραϊκό που τα έδωσε όλα. Είμαι πολύ περίεργος γιατί έγινε αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω εν θερμώ. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το παιχνίδι με ψυχραιμία και ηρεμία και να δούμε τι δεν πήγε τόσο καλά. Ολη η ομάδα δεν αγωνίστηκε καλά. Ολοι το είδανε αυτό. Ο Πανσερραϊκός ήταν μια ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε αρκετά και η αλήθεια είναι ότι μετά το πολύ γρήγορο γκολ που βάλαμε βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, δεν ελέγξαμε το κέντρο και δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας".

Ούγκο Μπρος: "Είμαι ένας ευχαριστημένος προπονητής και είμαστε περήφανοι για τη ομάδα μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δικαιούμασταν να το κερδίσουμε. Ζητήσαμε πίεση στον ΠΑΟΚ, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και αν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με 3-1, 4-1. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ είδα μόνο ένα γκολ και ένα σουτ στην εστία μας. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ευελπιστώ σε καλύτερες εποχές για τον Πανσερραϊκό. Ελπίζω και πιστεύω ότι στις μέρες που ακολουθούν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σίγουρα χρειάζονται μεταγραφές. Αν είχαμε και καλύτερους παίκτες θα παίζαμε και καλύτερα. Χρειαζόμαστε παίκτες γιατί είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Η διοίκηση γνωρίζει σε ποιες θέσεις έχει ανάγκη η ομάδα. Ελπίζω τους παίκτες που θα αποκτήσουμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας πριν από τις 4 Ιανουαρίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK