ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: “Είχαμε τύχη”Γκουτσίδης: “Κλοπή!”

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος έκανε λόγο για κλοπή.

Σάντος: “Είχαμε τύχη”Γκουτσίδης: “Κλοπή!”
Αναλυτικά:

Φερνάντο Σάντος: “Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει ο κόσμος ένα όμορφο θέαμα. Η ομάδα μου είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας στα πρώτα 25 λεπτά, όπου διατηρώντας την κατοχή της μπάλας είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Στη συνέχεια, η Ξάνθη ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ εμείς χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα από τα πόδια μας και δεχθήκαμε ένα σπάνιο γκολ για τα δικά μας δεδομένα, δηλαδή σε αντεπίθεση του αντιπάλου. Πιστεύουμε στη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είχαμε τη τύχη με το μέρος μας, αλλά αυτό δεν μειώνει τις προσπάθειες των παικτών”.

Παναγιώτης Γκουτσίδης: “Πιστεύω ότι ο κόσμος είδε σήμερα τι έγινε. Ολος ο κόσμος της Ξάνθης, αλλά και ειδικά εμείς που ασχολούμαστε με την ομάδα ζήσαμε μια μεγάλη κλοπή! Εγινε ένα καλό παιχνίδι κι εμείς είχαμε την διάθεση να το κερδίσουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK