Σάντος: "Καλά θα κάνουν να μας υπολογίζουν"

Την περασμένη εβδομάδα ο Τροντ Σόλιντ είχε δηλώσει σε εφημερίδα της πατρίδας του πως υπολογίζει περισσότερο τον Παναθηναϊκό για διεκδικητή του πρωταθλήματος, παρά την ΑΕΚ. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις δηλώσεις του Νορβηγού.

Σάντος: "Καλά θα κάνουν να μας υπολογίζουν"

Την περασμένη εβδομάδα ο Τροντ Σόλιντ είχε δηλώσει σε εφημερίδα της πατρίδας του πως υπολογίζει περισσότερο τον Παναθηναϊκό για διεκδικητή του πρωταθλήματος, παρά την ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά είχε πει πως χάρηκε που η ΑΕΚ κέρδισε τους "πράσινους" στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, γιατί ο Παναθηναϊκός αποτελεί την μεγάλη απειλή των "ερυθρόλευκων" στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις δηλώσεις του Νορβηγού. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις την Κυριακή στους δημοσιογράφους εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο και έδωσε την απάντησή του στο συγκεκριμένο θέμα: "Καλά θα κάνουν να μας υπολογίζουν".

Ο Πορτογάλος προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει και το ακυρωθέν γκολ του Φάνη Γκέκα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέσω πίνακα(!) έδειξε στους δημοσιογράφους πως σωστά ο διαιτητής Κύρος Βασσάρας ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Οσον αφορά την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πανιώνιο, ο Σάντος τόνισε:

"Ο Πανιώνιος προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και είναι σκληρό καρύδι. Δεν είναι ομάδα που μπορείς να την καταβάλεις εύκολα και τα λίγα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές δυνατότητες του. Εμείς πρέπει να τρέξουμε περισσότερο, να παλέψουμε περισσότερο και να έχουμε καθαρό μυαλό αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Και για να βρεθούμε πιο κοντά το στόχο μας που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το ματς".

*** Oι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος και συμπληρώνουν την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι οι: Sorrentino, Χιώτης, Κόντης, Cirillo, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Κατσουράνης, Chanko, Ivic, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Soares, Julio Cesar, Venglinskyi, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Σαπάνης, Πλιάτσικας, Κυριακίδης.

Στη προπόνηση της Κυριακής πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Τραϊανός Δέλλας, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης ενώ ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Άγγελος Κομβολίδης. Ο Νikola Malbasa ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK