Σάντος: "ΠΑΣ όπως... Παναθηναϊκός"

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μπαίνει στο αρχείο, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις "τρέχουν".

Σάντος: "ΠΑΣ όπως... Παναθηναϊκός"

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μπαίνει στο αρχείο, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις "τρέχουν". Η ΑΕΚ, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Τετάρτης (16:00) σε μονό αγώνα με φόντο την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος και καιρός για εφησυχασμό δεν υπάρχει.

Oι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα στην Ήπειρο, είναι οι ακόλουθοι: Σορεντίνο, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Γεωργέας, Μόρας, Αλεξόπουλος, Κόντης, Κουτρουμάνος, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος, Μπούρμπος, Κυριακίδης, Ίβιτς, Βενγλίνσκι, Σοάρες, Ζούλιο Σέζαρ, Σαπάνης, Λάκης, Κρασσάς .

Μία απλή ανάγνωση της αποστολής είναι αρκετή για να γίνει αντιληπτό πως δεν λείπουν οι απουσίες από το στρατόπεδο των "κιτρινόμαυρων". Οι Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Χιώτης και Μάλμπασα έμειναν πίσω προκειμένου να δουλέψουν εντατικά (Χιώτης) ή να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους(οι άλλοι τρεις) και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν οι Δέλλας, Τζιωρτζιόπουλος και Κομβολίδης ενω ο Λου Τσάνκο βρίσκεται στη Σουηδία για προσωπικούς λόγους. Μετά την χαρά που πήρε από το γκολ και την καλή εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έρχεται μία ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι η σύζυγός του είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Σάντος: "Οπως με τον Παναθηναϊκό"

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους παίκτες του το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή και ζήτησε την απαιτούμενη προσοχή για την αποφυγή εκπλήξεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δουν το παιχνίδι σαν ντέρμπι και να επαναλάβουν μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Ο ΠΑΣ χρειάζεται προσοχή! Είναι καλή ομάδα, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Ωστόσο έχει ευάλωτη άμυνα και εκεί πρέπει να "χτυπήσουμε". Θέλω να δείτε το παιχνίδι όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό" , τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.

Τέλος ο Αρόζο, ευχαριστεί τους πάντες

O γυμναστής κ. Ζοάο Αρόζο έλυσε την Τρίτη κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο κ. Αρόζο αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Αρόζο έκανε την παρακάτω δήλωση:

" Η απόφαση να αποχωρήσω από την ΑΕΚ ήταν η πιο δύσκολη που έχω πάρει μέχρι τώρα, όπως δύσκολες ήταν και οι τελευταίες ημέρες για μένα. Έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στην οικογένεια μου και την ΑΕΚ για την οποία νιώθω πολύ δυνατά συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο με δέχθηκαν και για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φερνάντο Σάντος που μου πρότεινε να έρθω στην ΑΕΚ. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι έδωσα ότι περισσότερο μπορούσα για την ομάδα αυτή. Ευχαριστώ ".

Ο νέος γυμναστής της ομάδας θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

** Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία SportVision ΑΕ. Η SportVision είναι εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών sports marketing.

Αντικείμενο της συνεργασίας θα είναι η εμπορική διαχείριση συγκεκριμένων χώρων του Σταδίου όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Η συνεργασία είναι πενταετούς διάρκειας και τα οικονομικά οφέλη της ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK