Σάντος: "Πρωτάθλημα; Next year..."

Την... καθιερωμένη συνέντευξη σε πορτογαλικό μέσο έδωσε την Τρίτη ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα "A bola" τόσο για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και για τους στόχους της ομάδας.

Σάντος: "Πρωτάθλημα; Next year..."

Την... καθιερωμένη συνέντευξη σε πορτογαλικό μέσο έδωσε την Τρίτη ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα "A bola" τόσο για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και για τους στόχους της ομάδας. Η είδηση που βγήκε από τα λεγόμενα του Πορτογάλου δεν είναι... και τόσο είδηση, αφού ουσιαστικά επανέλαβε πως οι "κιτρινόμαυροι" θα χτυπήσουν και... επισήμως το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε υπομονή...

"Το σχέδιό μας είναι τετραετές. Πέρυσι ο στόχος ήταν να μην υποβιβαστούμε και αν είναι δυνατόν να καταλάβουμε μία θέση για το ΟΥΕΦΑ. Φέτος ο στόχος είναι να τερματίσουμε σε μία θέση για το ΟΥΕΦΑ και αν μπορούμε να διασφαλίσουμε μία θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Την επόμενη σεζόν, 2006-07, θα έχουμε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Σε ότι έχει να κάνει με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε: "Η αξία του αντιπάλου κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη νίκη μας. Ηταν ένα ντέρμπι συναισθηματικό. Οι δύο ομάδες ρίσκαραν αρκετά, όμως εμείς ήμασταν εκείνοι που καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ. Αξίζαμε να νικήσουμε, αλλά όχι με τόσο μεγάλη διαφορά τερμάτων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK