Σάντος: "Βγείτε στους δρόμους!"

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την πρόκριση αλλά δεν έδειξε να αρκείται στην πρόκριση στους "16"

Σάντος: "Βγείτε στους δρόμους!"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ: "Δόξα τω Θεώ θα είμαστε εδώ και τη γιορτή του Αγίου Πέτρου. Ο Σαμαράς έχει παίξει πολλές φορές στο κέντρο της επίθεσης στη Σέλτικ. Κρίναμε ότι έπρεπε να παίξουμε με τρεις κινητικούς επιθετικούς κόντρα σ' αυτόν αντίπαλο και ευτυχώς η στρατιγική μας πέτυχε.

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε κόντρα στην Κόστα Ρίκα, εγώ δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, είμαι μετριοπαθής. Οταν χάνουμε εκνευρίζομαι εγώ πρώτος. Θέλουμε να περάσουμε, αυτό θέλω να πω.

Θέλω να πω σ' όλους τους Ελληνες να βγουν στους δρόμους, το αξίζουν".

Λίγο αργότερα ο Σάντος δήλωσε στη μικτή ζώνη: "Το πιστεύαμε από την αρχή. Το πρωί είπα στους παίκτες μου ότι δεν είμαι έτοιμος να γυρίσω. Τους ρώτησαν αν θέλουν να επιστρέψουμε και μου απάντησαν όλοι μαζί φωναχτά "όχι".

Θα έχουμε μέλλον στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα μοιραστούμε αυτές τις στιγμές με τον ελληνικό λαό, ο οποίος άξιζε να ζήσει κάτι τόσο πρωτόγνωρο. Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων. Είμαι μετριοπαθής, ούτε πετάω στα σύννεφα ούτε απογοητεύομαι πολύ μετά από μια ήττα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Κάποιες φορές δεν είμαι ιδιαίτερα αρεστός, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ξέρουμε τόσο καλά να παίζουμε. Θα το χαρούμε κι από αύριο θα αρχίσουμε τη μελέτη της Κόστα Ρίκα, η οποία είναι πολύ δυνατή από τη στιγμή που πέρασε πρώτη".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, τέλος, ρωτήθηκε αν τελικά κοιμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας: "Δυστυχώς δεν τα κατάφερα γιατί περνούσε συνέχεια ένα ελικόπτερο, προφανώς λόγω κάποιας γιορτής (γέλια)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK