Σάντσεθ: "Να δουλέψουμε στην τελική προσπάθεια"

Το γκολ έλειψε από τον Ολυμπιακό κατά τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος σχολίασε και την κλήρωση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Σάντσεθ: "Να δουλέψουμε στην τελική προσπάθεια"
Σάντσεθ Ολυμπιακός

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο 0-0 με την Μπριζ και γενικότερα την προετοιμασία στο Βέλγιο δήλωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών σχολίασε: " Ήταν ένα δυνατό ματς. Παίξαμε απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου. Είδα μεγάλη ένταση από τις δύο ομάδες. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός σε τέτοιο επίπεδο. Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Φτάσαμε κοντά σε γκολ και είχαμε την κατοχή. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό με τον Πουλίδο. Αυτό είναι το μοναδικό στενάχωρο γεγονός του αγώνα. Βγήκε με ένα πρόβλημα στο γόνατο που προήλθε από χτύπημα σε μια φάση, σε μια κόντρα. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια".

-Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, ανέφερε: " Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε το 2ο ματς. Και οι δύο ομάδες (σ.σ.: Σερίφ Τιρασπόλ, Χαποέλ Μπερ Σεβά) θα μας "δώσουν" έναν δύσκολο προκριματικό. Όλες οι ομάδες εξάλλου θέλουν να προκρίνονται. Είναι δυνατές ομάδες και οι δύο. Για να είναι εδώ κάτι έχουν κάνει καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ απέναντί τους. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σκληρές αναμετρήσεις".

-Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, ο κ. Σάντσεθ είπε: " Ήταν πολύ καλή η γενική εικόνα της προετοιμασίας. Κάναμε καλά φιλικά στην προετοιμασίας μας. Όμως, πρέπει να βελτιωνόμαστε. Αυτή είναι η λογική μας. Πρέπει κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπριζ - Ολυμπιακός 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK