Σάντσο: Το ποσό μαμούθ που ζήτησε η Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ για την πώλησή του

Ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για να πει το "ναι" στην πώληση του Τζέιντον Σάντσο σύμφωνα με την καταλανική SPORT.

Σάντσο: Το ποσό μαμούθ που ζήτησε η Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ για την πώλησή του
Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τις διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο συνεχίζουν Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δύο πλευρές να ψάχνουν να βρουν τη χρυσή τομή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT, στις συζητήσεις, μεταξύ των δύο πλευρών, μπήκε έστω και για λίγο, το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη, με τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ να λήγουν με συνοπτικές διαδικασίες κάθε συζήτηση.

Συγκεκριμένα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" φέρεται πως ζήτησαν ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ για την πώληση του Σάντσο, ποσό που η Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε αμέσως πως δεν πρότιθεται να δώσει με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις άμεσα να στραφούν εξ'ολοκλήρου στην αναζήτηση της κατάλληλης φόρμουλας για τον δανεισμό του.

Θυμίζουμε πως ο Σάντσο στο πρώτο μέρος της σεζόν με την Γιουνάιτεντ έχει καταγράψει μόλις 76 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ τον έθεσε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Χουάν Μάτα μετακόμισε Ιαπωνία, έπαιξε 10 λεπτά και τώρα μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τον έφερε άρον άρον από τη Λειψία και τον στέλνει στην Championship

Ο Σάντος πήγε Τουρκία και η Μπεσίκτας παλεύει για το μπαμ με άρωμα Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK