Σάουθαμπτον: Τέλος ο Στράχαν

Σάουθαμπτον: Τέλος ο Στράχαν
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάουθαμπτον αποτελεί ο Γκόρντον Στράχαν. Ο Σκωτσέζος τεχνικός είχε αποφασίσει να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν αλλά την Παρασκευή, αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο των "αγίων", Ρούπερτ Λόου αποφάσισε να τερματίσει τώρα την συνεργασία του με την ομάδα.
Προσωρινός αντικαταστάτης θα είναι ο Στιβ Γουίνγκλεϊ ο οποίος θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν.

"Η Σάουθαμπτον είναι μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Φεύγω για προσωπικούς λόγους αλλά ήδη έχω μετανιώσει", τόνισε ο Στράχαν και συνέχισε, "Ο Στιβ Γουίνγκλεϊ θα είναι ο πρώτος τεχνικός ως το τέλος της σεζόν και θα έχει την πλήρη υποστήριξη μου. Ο πρόεδρος και εγώ πιστεύουμε πως αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση. Ελπίζω πως οι δημοσιογράφοι θα αφήσουν την ομάδα να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις μας ενώ ο πρόεδρος θα αναζητεί τον αντικαταστάτη μου".

Ο Γκόρντον Στράχαν φεύγει επιτυχημένος από την Σάουθαμπτον. Επί των ημερών του, οι "άγιοι" έγιναν υπολογίσιμη δύναμη στην Αγγλία ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η συμμετοχή της ομάδας στο φετινό Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Από την πλευρά του ο Ρούπερτ Λοου τόνισε, "Ο Γκόρντον έκανε καταπληκτική δουλειά. Φεύγει επιτυχημένος και αυτό είναι παράξενο στο ποδόσφαιρο. Οσο εγώ είναι πρόεδρος, αυτός και η οικογένεια του θα είναι ευπρόσδεκτοι στο σύλλογο μας".

Εν τω μεταξύ, άρχισε ήδη η φημολογία για τον αντικαταστάτη του. Πρώτο φαβορί εμφανίζεται ο Γκλεν Χοντλ ενώ μεγάλο αουτσάιντερ ο τεχνικός της Πλίμουθ, Πολ Στάροκ. Πάντως, οι οπαδοί της Σάουθαμπτον ούτε να δουν δεν θέλουν τον Χοντλ καθώς τον θεωρούν ...προδότη. Πριν τρία χρόνια ήταν και πάλι στο πάγκο της ομάδας αλλά την άφησε για να αναλάβει την Τότεναμ και αυτό φαίνεται πως δεν το έχουν ξεχάσει. Βέβαια ακόμα και αν ο τέως τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας αναλάβει τους "αγίους" δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ακρότητες ανάλογες με αυτές των οπαδών της ΑΕΚ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK