Σαουθγκέιτ για Κλοπ: "Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά δεν ξέρω γιατί μου πάει κόντρα"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιου είδους κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο τόνισε πως δεν γνωρίζει τον λόγο που παρεμβαίνει συνεχώς στη δουλειά του.

Σαουθγκέιτ για Κλοπ: "Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά δεν ξέρω γιατί μου πάει κόντρα"
© 2021 CARL RECINES/AP IMAGES, POOL

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ασκήσει αρκετές φορές κριτική στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μεταξύ των οποίων τον περασμένο μήνα εξέφρασε την έκπληξή του για την απόφαση του 51χρονου να μην καλέσει στην αποστολή τον αμυντικό της Λίβερπουλ Τζο Γκόμεζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Επίσης, ο κόουτς των Reds τον Οκτώβριο είχε εκφράσει την απορία του και για τον τρόπο, με τον οποίο ο Άγγλος χρησιμοποίησε τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο παιχνίδι των τριών λιονταριών με την Ανδόρα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις τον καλύτερο δεξιό μπακ στον κόσμο σε ρόλο χαφ;"

Ο Σάουθγκεϊτ από την πλευρά του κλήθηκε να απαντήσει για το αν γνωρίζει τον λόγο που ο Κλοπ σχολιάζει τις επιλογές του: "Όχι, όχι πραγματικά. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζει να μου πηγαίνει κόντρα, αλλά, ναι, θα έπρεπε να τον ρωτήσεις. Πιστεύω ότι τα πηγαίναμε πάντα αρκετά καλά, αλλά έχω παρατηρήσει αρκετά άρθρα και αρκετά σχόλια, κάτι που είναι ενδιαφέρον. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιούργκεν", τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK