Σαπουνάς: "Ιστορική ομάδα η Αναγέννηση"

Από την πρώτη μέρα που ο Φίλιππος Σαπουνάς ανέλαβε την προεδρία της Αναγέννησης Καρδίτσας, είχε αναφέρει πως στόχος του ήταν να κάνει μεγάλα πράγματα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ, επανέλαβε την αρχική του τοποθέτηση, ενώ είπε και για ποιο λόγο αποφάσισε να αναλάβει την ομάδα

Σαπουνάς: "Ιστορική ομάδα η Αναγέννηση"

Από την πρώτη μέρα που ο Φίλιππος Σαπουνάς ανέλαβε την προεδρία της Αναγέννησης Καρδίτσας, είχε αναφέρει πως στόχος του ήταν να κάνει μεγάλα πράγματα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ, επανέλαβε την αρχική του τοποθέτηση, ενώ είπε και για ποιο λόγο αποφάσισε να αναλάβει την ομάδα.

Ο κ. Σαπουνάς ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή της Αναγέννησης Διονύση Μπεσλίκα και τον γενικό διευθυντή, Μάκη Τζάτζο τόνισε: «Η Αναγέννηση είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλοι όσοι βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να ανακάμψει και να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται τώρα, ενώ από την άλλη θα γίνει προσπάθεια να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιος ποδοσφαιριστές προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της Αναγέννησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK