Σάρωσε τα βραβεία στην Ισπανία ο Ρονάλντο

Συνολικά τρεις διακρίσεις ήταν ο απολογισμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα βραβεία του ισπανικού πρωταθλήματος 2013-2014. Σάρωσε η Ρεάλ, μόνο ο Σιμεόνε βραβεύτηκε από την Ατλέτικο.

Σάρωσε τα βραβεία στην Ισπανία ο Ρονάλντο

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, κορυφαίος επιθετικός, ενώ βραβεύτηκε και για το καλύτερο γκολ της περσινής σεζόν και συγκεκριμένα για το "τακουνάκι" με το οποίο είχε ισοφαρίσει σε 2-2 την Βαλένθια στο "Μπερναμπέου" στο 92'.

Θυμηθείτε το γκολ στο 5'14" του video που ακολουθεί...

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής, ο Κέιλορ Νάβας της Λεβάντε (πλέον στην Ρεάλ) καλύτερος τερματοφύλακας, καλύτερος αμυντικός ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ, καλύτερος μέσος ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ, καλύτερος επιθετικός μέσος ο Αντρές Ινιέστα της Μπαρτσελόνα και καλύτερος επιθετικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σάρωσε τα βραβεία στην Ισπανία ο Ρονάλντο
Ο κορυφαίος προπονητής της χρονιας, Ντιέγκο Σιμεόνε

Παράλληλα υπήρξε ειδική βράβευση για την Ατλέτικο για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Ραφίνια Αλκάνταρα βραβεύτηκε ως η αποκάλυψη της χρονιάς (αγωνιζόταν στη Θέλτα δανεικός από την Μπαρτσελόνα). Το βραβείο fair play πήρε ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης (πλέον στην Μπαρτσελόνα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK