"Σαρωτικά" τα νούμερα της νέας... έκδοσης Φορτούνη

Η θερινή δουλειά με τον Ομπενάουερ, η σωστή προετοιμασία υπό τον Μαρτίνς, μα πάνω απ' όλα η αποφασιστικότητα του Κώστα Φορτούνη αποδεικνύουν με το... καλημέρα σας, πως ο κάπτεν του Ολυμπιακού θα σβήσει με ανεξίτηλο μαρκαδόρο την περσινή, κακή σεζόν για εκείνον και το κλαμπ.

"Σαρωτικά" τα νούμερα της νέας... έκδοσης Φορτούνη

Τα κάνει όλα και συμφέρει ο ανανεωμένος Κώστας Φορτούνης...

Πρωταγωνιστής στα πρώτα ματς της σεζόν με τον Ολυμπιακό, πρωταγωνιστής και στα δύο της Εθνικής με Εσθονία και Ουγγαρία στο Nations League.

Ο "ερυθρόλευκος" αρχηγός, έχοντας αρχίσει να δουλεύει σε ατομικό επίπεδο, πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του, βγάζει πράγματα στο γήπεδο, τέτοια που δείχνουν πως η περσινή σεζόν έχει περάσει ανεπιστρεπτί για εκείνον.

Ο ανανεωμένος Κώστας Φορτούνης, λοιπόν, ο γυμνασμένος, αυτός που καταπίνει χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύει με αριθμούς τις σημαντικές διαφορές στο παιχνίδι του...

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος που έχει αγωνιστεί σε τρεις διοργανώσεις μέχρι στιγμής (σε όλες δηλαδή, εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας) μετράει εντός οκτώ συμμετοχών: Τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ

1 στη Super League

2 στο Europa League

1 στο Nations League

ΟΙ ΑΣΙΣΤ

1 στη Super League

3 στο Europa League

1 στο Nations League

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ

Όσον αφορά την κακή σεζόν 2017/2018 που τόσο ο Φορτούνης όσο και ο Ολυμπιακός κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα για τα στάνταρ τους, το κοντέρ... έγραψε: 37 συμμετοχές, 11 γκολ και 14 ασίστ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Φορτούνης μπορεί να ξεπεράσει στο πρώτο μισό της εφετινής χρονιάς τα περσινά του νούμερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK