Σαρρής: "Ας φέρουν ξένους διαιτητές"

Καμία αλλαγή πλεύσης από την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Γιώργο Σαρρή για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών.

Σαρρής: "Ας φέρουν ξένους διαιτητές"

Με δήλωση του στον ARENA FM 89.4, ο Γιώργος Σαρρής, είπε χαρακτηριστικά:

"Αν δεν μου στείλουν μέχρι τις 12 σήμερα (20/11) το μεσημέρι την δήλωση που ζητήθηκε δεν θα οριστούν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Αν θέλουν ας φέρουν ξένους διαιτητές.."

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ομοσπονδία που δέχεται να αναστείλει την αναβολή των πρωταθλημάτων, απαιτούσε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης να υπογραφεί από τις 18 ΠΑΕ το περίφημο έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι ομάδες, οι παράγοντες και τα ΜΜΕ, θα πρέπει να απέχουν από κρίσεις για τη διαιτησία, για να μην… στοχοποιούνται οι διαιτητές!

Φυσικά, όπως είναι ήδη γνωστό, τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, αρνούνταν να υπογράψουν τέτοιο έγγραφο.

Οι διαβουλεύσεις κράτησαν μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όμως δεν τελεσφόρησαν, διότι το περιεχόμενο της περίφημης επιστολής δεν συμφωνήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League θα στείλει το πρωί της Πέμπτης στην ΕΠΟ την επιστολή, αλλά είτε θα έχει συμφωνηθεί κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα, είτε θα έχει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο.

Ακολούθως, η ομοσπονδία θα ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, υπαναχωρώντας στην απόφαση για επ’ αόριστο αναβολή, που όπως αποδεικνύεται την έλαβε μόνο για να προκαλέσει επικοινωνιακό θόρυβο…

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Super League, Δημήτρης Αγραφιώτης υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Super League, μετά την απόφαση να παραιτηθεί ο Στράτος Σωπήλης από αναπληρωτής πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΣΑΤ εναντίον Super League

Τραγέλαφος με την αναβολή

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Σαρρής

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η πρότασή μας

Στην Ευελπίδων ο Μαρινάκης

Αναβάλλεται επ' αόριστον

"Δεν θα ανεχθούμε νέα προσπάθεια χειραγώγησης"

Ιδού το περίφημο έγγραφο της Super League

Δια περιφοράς το αίτημα για επανέναρξη του πρωταθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK