Σάββας για μεταγραφές

Ενίσχυση της ομάδας και βελτίωση της εικόνας της από τις αρχές του νέου έτους προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο που αγωνίζονται μερικές ομάδες. "Υπάρχουν ομάδες που αλλού τρώνε 6-7 γκολ κι όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη γίνεται πόλεμος" συμπλήρωσε με νόημα ο έμπειρος παράγοντας του Ολυμπιακού

Σάββας για μεταγραφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού σε βάρος του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος άφησε αιχμές για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, ενώ για τη συνέχεια προανήγγειλε βελτίωση της εικόνας και μεταγραφές! Ο έμπειρος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του 2016. Η χρονιά τελείωσε όπως τελείωσε. Η διαφορά στη βαθμολογία δεν μου λέει κάτι (σ.σ. πλέον στο +9). Πρέπει να επιστρέψουμε σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει να δώσει τριάντα ντέρμπι. Όλοι θέλουν να τον κερδίσουν πάση θυσία, είτε με καθυστερήσεις, είτε πέφτοντας κάτω, είτε κλωτσώντας, θέλουν το ωραιότερο θέαμα του κόσμου, το ποδόσφαιρο, να το μετατρέψουν σε ανία. Με το να πέφτεις κάτω και να κάνεις καθυστερήσεις, κοροϊδεύεις τους φιλάθλους. Και οι προπονητές με το ταμπούρι κάνουν ό,τι χειρότερο στο ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης συμπλήρωσε με νόημα:

«Κερδίσαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι για τους βαθμούς, γιατί αυτό είναι που μετράει. Θα πάρουμε παίκτες και θα ανταπεξέλθουμε τέλεια. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά. Εχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Ιανουάριο και μου προξένησε εντύπωση το πάθος μερικών ομάδων, που ακούω γενικά ότι τρώνε έξι και εφτά γκολ. Εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι. Πως σε άλλα ματς γίνονται αυτά, δεν ξέρω".

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και σε αυτούς του Ολυμπιακού, που ανήκουν στην μεσαία τάξη και στερούνται πολλά για να έρχονται στο γήπεδο και τους υπόσχομαι πως η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK