Σαββίδης: "Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στη superBALL και τους υπόλοιπους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για όλα όσα συνέβησαν στη ρεβάνς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. "Τηλεφώνησα στον Μαρινάκη", αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σαββίδης: "Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό"

"Ήμασταν μια ομάδα. Παλέψαμε για την αξιοπρέπεια και την τιμή του ΠΑΟΚ. Ήταν ένας πραγματικός αγώνας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με άκουσαν όταν κατέβηκα στον αγωνιστικό χώρο. Είχα εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι κι έγινε", είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου".

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Κατά τη δική μου άποψη, ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη. Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι βλέπετε τη διαφορά στις συμπεριφορές. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν έβλεπα το ματς από τη Θύρα 4. Αναγκάστηκα να κατέβω για να διατηρήσω την ασφάλεια".

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό είπε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους ήταν μαζί μας. Ελπίζω να μας ακολουθήσουν στην Αθήνα και μαζί τους να φέρουμε την κούπα στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα στο γήπεδο ήρθαν φίλαθλοί μας από την Αυστραλία, την Αμερική, την Βραζιλία, την Ρωσία... Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μικρή ομάδα".

Κατόπιν ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε: "Πήρα τηλέφωνο τον κ. Μαρινάκη και του είπα ότι η αν η ομάδα του δεν βγει να αγωνιστεί, τότε θα φύγουμε εμείς από το πρωτάθλημα. Μας στεναχώρησαν αυτά που έγιναν, αλλά θα βάλουμε τάξη. Σίγουρα δεν ήταν ωραία αυτά που συνέβησαν με τα ψάρια κτλ, δεν ξέρω ίσως να τα έριξαν και οι ίδιοι. Όταν κατέβηκα, πάντως, ήταν καθαρά αν και υπήρχε μία μικρή μυρωδιά".

Τέλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: "Μίλησα με το διευθυντή του Ολυμπιακού και τον ρώτησα: "Τι παράπονα μπορείτε να έχετε από εμάς; Χτυπήσατε τον προπονητή του Παναθηναϊκού". Για ποια τάξη μιλάμε; Με προσέβαλε το γεγονός ότι στο ματς του Καραϊσκάκη επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη. Σήμερα είπα στους παίκτες μου ότι δεν είναι ορφανά και πως εγώ θα βρω τρόπο να τους προστατεύσω. Με στεναχώρησε, επίσης, που είδα συμπαίκτες στην Εθνική να τσακώνονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK