Σαββίδης: "Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο"

O Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε ενωτικός σε ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έδωσε νέο σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διαβάστε τις χαρακτηριστικές ατάκες του!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΕΔΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΕΔΑ MOTIONTEAM

Νέο σύνθημα τίτλου έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, στην ομιλία του προς τους παίκτες, στο δείπνο που έγινε παρουσία του αγωνιστικού τμήματος. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προσπάθησε να είναι ενωτικός στην τοποθέτησή του, ξεκινώντας την αναφορά του πως “θα είμαστε οικογένεια και στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές”, ενώ στην συνέχεια, μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Σας καλώ να ξεχάσετε ότι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω. Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και όλα μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και όλοι μαζί να βάζουν τις ικανότητές τους προς όφελος της ομάδας. Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα. Όμως οι καλύτεροι, δεν έχουν κάνει ακόμη την καλύτερη ομάδα.

Όλοι εμείς, εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε ουσιαστικά οι βοηθοί του προπονητή και των παικτών. 11 παίζουν αλλά 100 δουλεύουν για το κάθε παιχνίδι. Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο".

Ο Σαββίδης έκανε ειδική αναφορά στον Ράζβαν Λουτσέσκου σημειώνοντας: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μου άρεζε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς". Όσο για την αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε:

"Ακόμη και στο ματς χθες είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει".

Στην εκδήλωση που έγινε στο κτήμα Δέδα, έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ υπήρχε και χώρος για τις δραστηριότητες των μικρών παιδιών καθώς και ένα συγκρότημα από την Ρωσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK