Σαββίδης: "Τελειώνω με τα χρέη μέχρι τα τέλη Απρίλη!"

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε μάλιστα την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με την Ξάνθη την Κυριακή (5/4) στην Τούμπα, ενώ μίλησε και στους παίκτες του "Δικεφάλου".

Σαββίδης: "Τελειώνω με τα χρέη μέχρι τα τέλη Απρίλη!"

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", μάλιστα, μίλησε στους παίκτες μετά το τέλος του προγράμματος, θέλοντας να τους δείξει την εμπιστοσύνη που έχει σε αυτούς και στον Γιώργο Γεωργιάδη, ότι μπορούν να τερματίσουν πρώτοι στα πλέι οφ. Ο Σαββίδης, μάλιστα, τόνισε στους παίκτες πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

O ομογενής επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα των χρεών και συγχρόνως να ενημερώσεις του παίκτες του "Δικεφάλου" για τις επόμενες κινήσεις του πάνω σε αυτό το θέμα. Τόνισε ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχει πληρώσει όλα τα χρέη του συλλόγου, ο οποίος δεν θα χρωστά σε κανέναν κι έτσι θα μπορεί να ρίξει βάρος στην ανάπτυξη όλων των τομέων της ομάδας.

Επεσήμανε, τέλος, πως βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και πως ο στόχος του να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ παραμένει πάντα στο μυαλό του.

Τα νέα της προπόνησης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δούλεψε στην προπόνηση του Σαββάτου (4/4) που έγινε στην Τούμπα για ακόμη μία φορά στο τακτικό κομμάτι, ενώ το πρόγραμμα είχε ασκήσεις διάσπασης της άμυνας των αντιπάλων, ενώ στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος έγινε προπόνηση τόσο για την εκμετάλλευση όσο και για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Απόντες

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε θεραπεία, τρέξιμο κι ασκήσεις με μπάλα, Ρικάρντο Κόστα ασκήσεις ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας και τρέξιμο, ενώ ο Αστέριος Γιακουμής που είχε έναν μυικό σπασμό στον πλατύ ραχιαίο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο σε περίπου δέκα μέρες.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Ξάνθη. Πρόκειται για τους Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτη Γλύκο, Ράζβαν Ρατς, Στέλιο Κίτσιου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Μιγκέλ Βίτορ, Γιώργο Τζαβέλλα, Αχιλλέα Πούγγουρα, Εργκούς Κάτσε, Αλέξανδρο Τζιόλη, Κριστιάν Νομπόα, Εγιάλ Γκολάσα, Ρόμπερτ Μακ, Στέλιο Πόζογλου, Στέφανο Αθανασιάδη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Φακούντο Περέιρα, Ευθύμη Κουλούρη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK