ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάχα: “Πρέπει να κλείσει η σεζόν με κούπα”

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο Σεμπαστιάν Σάχα, μιλώντας στην εφημερίδα "Goal".

Σάχα: “Πρέπει να κλείσει η σεζόν με κούπα”
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε επίσης για τους στόχους της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν (κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ έκανε σύγκριση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιώργο Δώνη.

“Είναι τελείως διαφορετικοί προπονητές. Ο ένας έχει πράγματα που δεν έχει ο άλλος. Ο ένας είναι νέος, εργατικός, καλός στη δουλειά του, αλλά δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο στην ΑΕΚ. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα και δεν έρχονται αμέσως τα αποτελέσματα, η πίεση είναι μεγάλη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ο Μπάγεβιτς έχει τεράστια εμπειρία. Είναι σημαία για την ΑΕΚ, τοτέμ για την ομάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάχα.

Αναφορικά με το μέλλον του, είπε: “Δεν ξέρω ακόμη. Από την πλευρά μου έχω όλη την καλή θέληση να συνεχίσω στην ομάδα. Ελπίζω την ίδια επιθυμία να έχουν και οι διοικούντες. Ξέρουν ότι θέλω να μείνω και μακάρι η ευχή μου να γίνει πραγματικότητα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Το τι θέλω είναι ξεκάθαρο, αλλά η τελική απόφαση εξαρτάται από αυτούς. Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά αν δεν έρθουμε σε συμφωνία, θα δούμε τι θα κάνω. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ”.

Για τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου: “Ενας τελικός με τον Ολυμπιακό θα είναι τελείως διαφορετικός από τα ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να παλέψουμε για να κλείσει η σεζόν με μία κούπα. Δεν αισθάνομαι φόβο σε καμία περίπτωση. Ο Ολυμπιακός έχει από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και από τη μεσαία γραμμή και μπροστά διαθέτει παίκτες που κάνουν τη διαφορά”.

Για το επεισόδιο Σκόκο-Τζεμπούρ, ο Σάχα είπε: “Τέτοια πράγματα δεν είναι καλά ούτε για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ούτε για την ομάδα, ούτε για την εικόνα της προς τα έξω. Ήταν ένα ατυχές συμβάν, αλλά και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη και κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ