ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αμερικανικά χέρια η Ντέρμπι

Τη Δευτέρα θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες προς κοινοποίηση αλλά η ουσία είναι...

Σε αμερικανικά χέρια η Ντέρμπι
Τη Δευτέρα θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες προς κοινοποίηση αλλά η ουσία είναι πως η Ντέρμπι Κάουντι γυρίζει σελίδα καθώς συμφωνήθηκε πως το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών περνάει σε χέρια Αμερικανών επενδυτών.

Παρά το ότι ο… αντιαμερικανισμός δεν λείπει την παρούσα περίοδο στις τάξεις των φίλων αγγλικών ομάδων, ο ισχυρός άνδρας των “κριαριών”, Ανταμ Πίρσον, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. Δήλωσε σχετικά:

Το μέλλον είναι λαμπρό. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και η επόμενη Δευτέρα θα είναι μία πολύ σημαντική μέρα στην ιστορία του συλλόγου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλές λεπτομέρειες τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο διαβεβαιώνω πως η Ντέρμπι θα προχωρήσει μπροστά. Μπαίνουν αμερικανικά χρήματα στο ταμείο του κλαμπ αλλά η καρδιά και η ψυχή παραμένουν αγγλικές“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK