Σε απολογία επτά ΠΑΕ

Η ένταση που επικράτησε στο πλαίσιο ης 15ης αγωνιστικής της Super League αποτυπώνεται και από τη μακροσκελή κλήση σε απολογία προς τις ομάδες από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή. Αναλυτικά...

Σε απολογία επτά ΠΑΕ
"Κλήσεις σε απολογία 15η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πανσερραϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων καθότι η εγκαλουμένη φέρει την ευθύνη για την συμπεριφορά των οπαδών λόγω μη διαθέσεως εισιτηρίων του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και παραγόντων των δύο ομάδων στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλης- ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και παραγόντων των δύο ομάδων στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

E) ΠΑΕ ΟΦΗ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Z) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την παρεμπόδιση της σωστής διενέργειας των διαδικασιών του ελέγχου ντόπινγκ απο παράγοντες της ομάδας στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επί παραβάσει των άρθρων 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ, Κανονισμό Ελέγχου Φαρμακοδιεγέρσεως (ντόπινγκ) της FIFA και Ν. 2725/1999 όπως ισχύει σήμερα.

* Τέλος η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία για την Tρίτη 30/12/08 και ώρα 11:00 τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός των οποίων η υπόθεση είχε οριστεί για τις 18/12/08 και είχε αναβληθεί αορίστως όπως επίσης και τις ομάδες ΠΑΕ Αρης, (Σ.Γιώρης, Δ.Μπουγιουκλής) και ΠΑΕ Πανιώνιος, των οποίων οι υποθέσεις είχαν οριστεί για τις 10/12/08 και είχαν αναβληθεί αορίστως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK