Σε απολογία ο Καστίγιο

Η απόφαση του Τροντ Σόλιντ να θέσει εκτός ομάδας τον Νέρι Καστίγιο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε κατά του Γιάγια Τουρέ την περασμένη Παρασκευή στην προπόνηση βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Σε απολογία ο Καστίγιο
Η απόφαση του Τροντ Σόλιντ να θέσει εκτός ομάδας τον Νέρι Καστίγιο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε κατά του Γιάγια Τουρέ την περασμένη Παρασκευή στην προπόνηση βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Όπως έκανε γνωστό η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει διορία δύο ημερών (48 ωρών) προκειμένου να αποστείλει εγγράφως την απολογία του.

Φανερό είναι λοιπόν, μετά και τη συγκεκριμένη κίνηση των διοικούντων, πως ο Καστίγιο διέπει τις τελευταίες ημέρες του στον Πειραιά. Λίγες ως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες το ήδη "βαρύ" προς το πρόσωπό τουκλίμανα αντιστραφεί. Από την ώρα μάλιστα που η αποπομπή του Ουρουγουανού είναι επιθυμία του τεχνικού του Ολυμπιακού, τότε η διοίκηση δεν έχει παρά να την ικανοποιήσει. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο άσος των "ερυθρόλευκων" υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα όντας από τους πιο... άτακτους παίκτες της ομάδας.

Η UEFA ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους για τον παρατηρητή αγώνα και τον παρατηρητή διαιτησίας, του παιχνιδιού Ολυμπιακός-Λιόν στο Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Χέντρικ Κέσλερ και παρατηρητής διαιτησίας ο Σκώτος Χιου Ντάλας.
Στα των αγωνιστικών, όπως συμβαίνει -συνήθως- μετά από κάθε ματς, η προπόνηση της Δευτέρας περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο. Τα θετικά νέα, ωστόσο, προέκυψαν από τις περιπτώσεις των Ριβάλντο και Γρηγόρη Γεωργάτου. Οι δυο τους μετά από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισανόλη την προηγούμενη εβδομάδαγυμνάστηκαν κανονικά θέτοντας τους εαυτούς τους στη διάθεση του Τροντ Σόλιντ για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη. Είναι πλέον στη διακριτική ευχέρεια του Νορβηγού τεχνικού αν θα τους επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα, ο Μιχάλης Καψής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη), ενώ ο Τάσος Πάντος θεραπεία λόγω ενοχλήσεων που έχει στα πλευρά.

Συνάντηση Κόκκαλη-Πανόπουλουμε αφορμή τηΣούπερ Λίγκα

Σύμφωνη με τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας στην Α’ Εθνική είναι -πλέον- η διοίκηση του Ολυμπιακού. Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων", Σωκράτης Κόκκαλης, συναντήθηκε με τον Χρήστο Πανόπουλο (ισχυρό άνδρα της Ξάνθης) και συζήτησαν εκτενώς για το ήδη υπάρχον πλάνο που έχουν προτείνει οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ. Οι απόψεις τους ταυτίστηκαν, κάτι που αποδεικνύει τη θέση του Ολυμπιακού να συνδράμει στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK