Σε αυτούς ποντάρει η Μπαρτσελόνα για να "κλέψει" τον τίτλο από την Ρεάλ!

Ο τίτλος εξαρτάται πλέον από τα αποτελέσματα της Ρεάλ στα δύο τελευταία παιχνίδια της όμως η Μπαρτσελόνα δεν χάνει τις ελπίδες της χάρη σε 4 "πρώην" που θα βρεθούν στο δρόμο των Μαδριλένων. Διαβάστε το story.

Σε αυτούς ποντάρει η Μπαρτσελόνα για να "κλέψει" τον τίτλο από την Ρεάλ!

Η ποδοσφαιρική Ισπανία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την φετινή κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση της εγχώριας κορυφής, με τα δύο μεγαθήρια της Primera Division να έχουν αμφότερα 87 βαθμούς λίγο πριν μπουν την τελική ευθεία.

Στην ισοβαθμία υπερτερεί η "Μπάρσα" έχοντας καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-1 στο "Camp Nou", νίκη για τους Καταλανούς με 3-2 στο "Bernabeu" με το γκολ του Μέσι στο 92'), ωστόσο η Ρεάλ έχει ματς λιγότερο, το εξ αναβολής με την Θέλτα (17/5), και σε περίπτωση που μαζέψει 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της στέφεται πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 2012.

"Αφού χάσαμε εμείς στο Μπαλαΐδος και στο Λα Ροσαλέδα, τότε μπορεί να συμβεί σε όλο τον κόσμο", είχε δηλώσει ο Λουίς Ενρίκε μετά το 4-1 επί της Λας Πάλμας την περασμένη Κυριακή, με την "Marca" να αναφέρει μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα πως υπάρχει και άλλος λόγος που κάνει τους Καταλανούς να αισιοδοξούν για "γκέλα" των Μαδριλένων.

Αυτός έχει να κάνει με παίκτες της Θέλτα και της Μάλαγα που συνδέονται με την Μπαρτσελόνα! Μην πάει ο νους σας σε κάτι... μεμπτό ή "πονηρό", η αναφορά του εν λόγω μέσου έχει να κάνει με τέσσερις παίκτες που στο παρελθόν έχουν μυρίσει τα αποδυτήρια της "Μπάρσα" και τώρα είναι κάτοικοι Γαλικίας και Ανδαλουσίας.

Οι Φοντάς, Πλάνας και Σέρχιο Γκόμεθ της Θέλτα έκαναν τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα στη διάσημη Masia (Ακαδημία της Μπαρτσελόνα), ενώ ο Σάντρο Ραμίρες που αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν με την Μάλαγα, έχει περάσει επτά ολόκληρα χρόνια στους "μπλαουγκράνα" (τμήματα υποδομής, δεύτερη και πρώτη ομάδα).

Επιπλέον η "Marca" στέκεται στο γεγονός πως ο Λουίς Ενρίκε ήταν προπονητής στη Θέλτα τη σεζόν 2013-14 και υπάρχουν ακόμα παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο ρόστερ των Γαλιθιάνων (Σέρχιο Ρούμπεν, Φόντας, Καμπράλ, Χόνι και Ούγκο Μάγιο) καθώς επίσης και στην "πολεμική" που ξέσπασε μεταξύ της Θέλτα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αιτία ήταν η μή διεξαγωγή του αγώνα των δύο ομάδων στις 4 Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά, λόγω έντονων ανέμων στην περιοχή του Βίγκο που είχαν κάνει ζημιά στο στέγαστρο του "Μπαλαΐδος", με τους "μερένγκες" να είναι τότε "πυρ και μανία" με την απόφαση της ομοσπονδίας για την αναβολή του αγώνα.

Σημειώνουμε πως Θέλτα και Ρεάλ θα αναμετρηθούν τελικά το βράδυ της Πέμπτης (17/5), σε ένα ματς που κατά πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει ποια εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ θα πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK