ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε διαπραγματεύσεις με τη Χέρτα ο Ρεχάγκελ

Ο Οτο Ρεχάγκελ συζητά με τους ιθύνοντες της Χέρτα για αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βερολινέζων.

Σε διαπραγματεύσεις με τη Χέρτα ο Ρεχάγκελ

Ετοιμος για την επιστροφή του στους πάγκους αλλά και στην Μπουντσεσλίγκα είναι ο Οτο Ρεχάγκελ.

Οπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση του γερμανικού περιοδικού “Kicker”, o πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χέρτα Βερολίνου για να διαδεχθεί τον Μίκαελ Σκίμπε.

Την Πέμπτη ο Χερ Οτο συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βέρνερ Γκεχενμπάουερ και με τον τεχνικό διευθυντή Μίκαελ Πρέετζ και συζήτησαν σε καλό κλίμα.

Τη Χέρτα ο Οτο Ρεχάγκελ την έχει υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής την τριετία 1963-1996 αγωνιζόμενος 78 φορές με τη φανέλα της.

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τον αγώνα της Χέρτα με την Ντόρτμουντ το Σάββατο.

O Ρεχάγκελ είναι ανενεργός προπονητικά από το καλοκαίρι του 2010 και μετά όταν και σταμάτησε η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την ελληνική ομοσπονδία.

Ο ίδιος, στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις και να που μία ενδιαφέρουσα του παρουσιάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK