Σε δικό του γιατρό θα πάει ο Λέσκοτ

Τη γνώμη γιατρού που ειδικεύεται στις παθήσεις των γονάτων και τον εμπιστεύεται τυφλά θα πάει ο Τζόλεον Λέσκοτ μετά το πρόβλημα που προέκυψε.

Σε δικό του γιατρό θα πάει ο Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη ζημιά στο μηνίσκο του γονάτου του ο Τζόλεον Λέσκοτ την απέφυγε. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε μετά τους πόνους που είχε επιστρέφοντας από το διήμερο ρεπό.

Αυτό που διαπιστώθηκε -μετά την εξέταση- ήταν η αποκοπή ενός κομματιού του χόνδρου. Πρόβλημα το οποίο θ' αντιμετωπιστεί με αρθροσκόπηση.

Μάλιστα ο στόπερ της ΑΕΚ ζήτησε να πάει σε δικό του γιατρό στην Αγγλία, ο οποίος ειδικεύεται σε τέτοια προβλήματα και ο Λέσκοτ τον εμπιστεύεται. Τον είχε κουράρει άλλωστε όταν στο παρελθόν αντιμετώπισε παρόμοιες καταστάσεις με τα γόνατά του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά πως " μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να γίνει αυτό σε ειδικό γιατρό στην Αγγλία και το αίτημα του έγινε δεκτό από την ΑΕΚ".

Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης ελπίζει ότι το διάστημα της απουσίας του Λέσκοτ από τη δράση θα είναι μικρό. Θα οριστικοποιηθεί πάντως αφού πρώτα γίνει η επέμβαση.

Από την πλευρά του ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο συνεχίζοντας με θεραπεία. Οι υπόλοιποι μαζί και ο Ούγκο Αλμέιδα, πλην φυσικά των απόντων διεθνών, προπονήθηκαν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν η Στόουκ τρόλαρε αλύπητα τον Λέσκοτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK