Σε δυσμένεια ο Ντεμόλ, βαρύ το κλίμα
Αν αναζητούσε κανείς την πιο δύσκολη και προβληματική περίοδο στη συνεργασία της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Στεφάν Ντεμόλ, η τρέχουσα είναι αυτή που έρχεται πρώτα στο μυαλό.
Τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς και η φημολογία για διαταραγμένες σχέσεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι φέρνουν τον Βέλγο τεχνικό ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου. Το κλίμα στα αποδυτήρια μόνο καλό δεν είναι και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.
Την ίδια στιγμή οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν καθημερινά τις προπονήσεις προετοιμαζόμενοι για το φιλικό της Παρασκευής (28/10) με την Κέρκυρα. Ντάσιος και Μιχαήλ συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Πατσατζόγλου παραμένει στην Αθήνα συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας. Αντίθετα ο Φεγκρούς προπονείται πλέον κανονικά.
Για την Τετάρτη (26/10) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, μία στις 10:00 και μία στις 16:00.