Σε καλό δρόμο η υπόθεση Ιμπαγάσα, στην Αθήνα την Τρίτη ο μάνατζέρ του
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αριέλ Ιμπαγάσα, με συνέπεια την Τρίτη (6/7) ο μάνατζερ του Αργεντινού μέσου να έρθει στην Ελλάδα για περαιτέρω συζητήσεις.
Επαφές σημειώθηκαν μεταξύ Σωκράτη Κομινάκη και Κοβάσεβιτς με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, οι οποίες επίσης είχαν θετικά -αρχικά- αποτελέσματα.
Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μαγιόρκα αλλά στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο δεν υπάρχει ανησυχία.
Εχοντας αγωνιστεί 4 χρόνια στη Λανούς,ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετακόμισε το 1998 από την Αργεντινή στην Ισπανία για λογαριασμό της Μαγιόρκα (έπαιξε μέχρι το 2003). Από τότε μέχρι σήμερα έμεινε πιστός στην Primera Division φορώντας τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης (2003-06), Μαγιόρκα (2η θητεία 2006-08) και Βιγιαρεάλ (2008-10).
“Κολλάει” του Νενέ
Η Μονακό δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 5.000.000 ευρώ για τον Νενέ, με συνέπεια η υπόθεσή του να δυσκολεύει. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει κατάτι την προσφορά των 3.500.000 που έχει καταθέσει, χωρίς να έχει διάθεση να προσεγγίσει τις απαιτήσεις των Μονεγάσκων.