Σε καλό δρόμο Σταυρίδης – Βασιλειάδης
Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (14/12) συνάντηση των δύο προέδρων των Ολυμπιακών του Βόλου, κ. Βασιλειάδη και Σταυρίδη ώστε να συζητηθεί το ζήτημα ένωσης των δύο Ολυμπιακών σε ένα και αδιαίρετο έγινε μια μέρα νωρίτερα (Πέμπτη 13/12) έπειτα από πρόσκλσηση του δημάρχου της πόλης, Αλέκο Βούλγαρη.

Βασιλειάδη και
Σταυρίδη ώστε να συζητηθεί το ζήτημα ένωσης των δύο Ολυμπιακών σε ένα και αδιαίρετο έγινε μια μέρα νωρίτερα (Πέμπτη 13/12) έπειτα από πρόσκλσηση του δημάρχου της πόλης,
Αλέκο Βούλγαρη.
Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13/12) και όλα δείχνουν πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός στο Βόλο θα είναι ένας και αδιαίρετος. Αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να υπάρξει και από την προηγούμενη συνάντηση των δύο μεγαλομετόχων όμως η μεταφορά του καταστατικού του Ερασιτέχνη ΑΣΚ από την Κασσάνδρα στον Βόλο ήταν το “αγκάθι” της συμφωνίας.
Ο Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να το κάνει αυτό ώστε να γίνει η συγχώνευση του Ερασιτέχνη ΑΣΚ με τον Εθνικό/Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό θα γίνει εφόσον ο Ερασιτέχνης (όχι το ΤΑΠ) Εθνικός/Ολυμπιακός προχωρήσει σε αποπληρωμή των χρεών που έχει, ώστε οι δύο Ερασιτέχνες να είναι οικονομικά “καθαροί”.
Tέλος, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των δύο αντρών την ερχόμενη εβδομάδα για περαιτέρω συζητήσεις. Σημειωτέων, εκτός του ότι οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν ως έχουν, συμφωνήθηκε ο ΑΣΚ να έχει τον πρώτο λόγο εάν θελήσει να αποκτησει τον Ιανουάριο κάποιον ποδοσφαιριστή του Εθνικού/Ολυμπιακού.