Σε κανονικούς ρυθμούς ο Στοχ
Μετά από το πρωινό τρέξιμο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναλώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (15/10) σε ασκήσεις με μπάλα.
Έπειτα την καθιερωμένη προθέρμανση, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής για την κυκλοφορία και μεταβίβαση της μπάλας, ενώ ένα μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στα τελειώματα των φάσεων.
Ο Μίροσλαβ Στοχ πήρε κανονικά μέρος. Ο Σλοβάκος έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς.
Στο προπονητικό κέντρο ήρθε το απόγευμα και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα ξεκινήσει σύντομα ασκήσεις στο γυμναστήριο. Πάμπλο Γκαρσία και Λίαμ Λόρενς δεν προπονήθηκαν, καθώς έχουν προσβληθεί από ίωση.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί το απόγευμα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή και οι διεθνείς που αναμένονται μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.