Σε κίνδυνο η καριέρα του Ρονάλντο

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα ισπανικά μμε, εάν ο Πορτογάλος συνεχίσει να πιέζει τον εαυτό του για να αγωνιστεί.

Σε κίνδυνο η καριέρα του Ρονάλντο

Ο τραυματισμός που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν μερικές εβδομάδες (λίγο πριν το φινάλε της σεζόν στην Ισπανία) μπορεί τελικά να αποβεί πολύ σοβαρότερος απ' ότι περίμενε. Ο Πορτογάλος από τη μέρα εκείνη κάνει εντατικές προπονήσεις για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επιβαρύνοντας κατά πολύ τον οργανισμό του.

Πράγμα που έχει φανεί άλλωστε και στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής ''El Confidetial", αν οι γιατροί της Πορτογαλίας δεν προσέξουν ιδιαίτερα την περίπτωση του ηγέτη της ομάδας, υπάρχει κίνδυνος η τενοντίτιδα στο γόνατο του να έχει πολύ άσχημη εξέλιξη.

Σε κίνδυνο η καριέρα του Ρονάλντο

Η διάγνωση του γιατρού που ελέγχει την κατάσταση του Ρονάλντο, ήταν κατηγορηματική, "αν συνεχίσει να παίζει, η καριέρα του διατρέχει σοβαρό κίνδυνο".

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να δίνει πολύ σημασία στα όσα λένε οι γιατροί, ζητώντας ο ίδιος να αγωνίζεται. Όπως για παράδειγμα στο ματς κόντρα στην Γερμανία, όπου τον είδαμε να παίζει, ωστόσο η κατάστασή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα να δούμε φάσεις όπως αυτή...

Διαβάστε ακόμη:

Κράξιμο σε Ρονάλντο μέσω twitter

"Ο Ρονάλντο δεν είναι αρρενωπός"

Ο αχρειάστος Ρονάλντο, ο αρχισκόρερ Μίλερ και η Αφρική

News 24/7

24MEDIA NETWORK