Σε... νέα χέρια το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Με τις Ισπανία και Ιταλία να μένουν εκτός και τη Βραζιλία να έχει αλλάξει ολοκληρωτικά το ρόστερ της από την ομάδα που βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου το 2002, ένα είναι σίγουρο: Το τρόπαιο του Μουντιάλ θα καταλήξει σε... νέα χέρια.

Σε... νέα χέρια το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ισπανία και Ιταλία δεν κατάφεραν να προκριθούν στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ολοκληρωτική αλλαγή του ρόστερ της Βραζιλίας από την ομάδα που είχε βρεθεί το 2002 στην κορυφή του κόσμου σημαίνει ένα πράγμα: Κανείς από τους παίκτες που βρίσκονται στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχει κρατήσει ξανά στα χέρια του το τρόπαιο του Μουντιάλ!

Η πρωταθλήτρια κόσμου για το 2010 Ισπανία διέθετε στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιχειρούσαν στην Βραζιλία το repeat, ενώ το ίδιο από πλευράς Ιταλίας μπορούσε να κάνει ο Αντρέα Πίρλο, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί μετά τους αποκλεισμούς των Ιταλών και των Ισπανών.

Το ίδιο ισχύει και για τους ευρωπαϊκούς τίτλους. Πλέον, μετά και τη νίκη - πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας επί της Ακτής, οι μοναδικοί που μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του Μουντιάλ έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους ένα Euro είναι οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης, που βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης το 2004.

News 24/7

24MEDIA NETWORK