Σε ρυθμούς Καλλιθέας ζουν στον Πανιώνιο

Σε ρυθμούς Καλλιθέας ζουν στον Πανιώνιο και ελλείψη του Γιόζεφ Μπουμπένκο (βρίσκεται στο εξωτερικό) ο βοηθός του, Κέιζα Φάρκας έχει επωμιστεί την αποστολή της προετοιμασίας των παικτών μέχρι την Πέμπτη, όπου ο Τσέχος τεχνικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα

Σε ρυθμούς Καλλιθέας ζουν στον Πανιώνιο
Σε ρυθμούς Καλλιθέας ζουν στον Πανιώνιο και ελλείψη του Γιόζεφ Μπουμπένκο (βρίσκεται στο εξωτερικό) ο βοηθός του, Κέιζα Φάρκας έχει επωμιστεί την αποστολή της προετοιμασίας των παικτών μέχρι την Πέμπτη, όπου ο Τσέχος τεχνικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Μπουμπένκο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Φάρκας αναφέροντας του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια το πως θέλει να γίνονται οι προπονήσεις κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Απόντες από την προπόνηση της Τρίτης ήταν οι Νάβας και Μήτρου οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβληματα τραυματισμών,, ενώ οι Γιαννόπουλος και Όραβετς προπονήθηκαν ελαφρά.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση ενώ την Πέμπτη τη Παρασκευή και το Σάββατο παρουσία του Μπουμπένκο οι κυανέρυθροι θα μπούν για τα καλά στο κλίμα της κρίσιμης αναμέτρησης με την ομάδα της Καλλιθέας.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος η ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, έκανε γνωστή την κυκλοφορία των εισητηρίων της εν λόγω αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το «Μέμπερς Κλαμπ» του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ τελειώνει αναφέροντας οτι η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK