Σε ρυθμούς Ντέβιτς και Κόστα

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών του Ρικάρντο Κόστα και του Μάρκο Ντέβιτς στον ΠΑΟΚ.

Σε ρυθμούς Ντέβιτς και Κόστα

Το ρεζουμέ των πληροφοριών για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ συμπυκνώνεται στην εξής φράση: “Μένει ελεύθερος και τελειώνουμε με Κόστα, το (καλο)σκέφτεται ακόμη ο Ντέβιτς”. Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα κυλήσουν μία χαρά και ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί, μετά την απόκτηση του Νομπόα, με δύο ακόμη σούπερ παίκτες για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα κυλήσουν μία χαρά και ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί, μετά την απόκτηση του Νομπόα, με δύο ακόμη σούπερ παίκτες για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Ο χρόνος κυλά υπέρ μας” λένε στην Τούμπα και έχει αξία να δούμε ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Τελειώνει με την Αλ Σαλίγια κι έρχεται...

Στην περίπτωση του Ρικάρντο Κόστα, η πλευρά του ΠΑΟΚ αισθάνεται σιγουριά γιατί έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του (ίσως για 1,5 χρόνο όπως αναφέρει και ο πορτογαλικός Τύπος) και πλέον στην πατρίδα του έχουν παραδεχθεί την “ήττα” της Σπόρτινγκ, που, όπως γράφουν, “δεν μπορεί να δώσει τα λεφτά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον έμπειρο αμυντικό”.

Το ζητούμενο είναι πλέον να τελειώσει και τυπικά ο παίκτης της συνεργασία του με την Αλ Σαλίγια από το Κατάρ, κάτι που, όπως σημειώνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, θα γίνει άμεσα.

Απασχολεί τους πάντες

Στην πιο δύσκολη υπόθεση Ντέβιτς (κυρίως λόγω των άλλων μνηστήρων που υπάρχουν), πλέον αρχίζει να ωριμάζει η ιδέα του δανεισμού για έξι μήνες του με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ). Αυτό αναφέρεται σε πολλά μέσα ενημέρωσης στην Ουκρανία και τη Ρωσία, την ώρα που ο Ντέβιτς απέχει από κάθε δραστηριότητα της ομάδας.

Μάλιστα, υπάρχουν και άτομα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντός του, που τον προτρέπουν να κυνηγήσει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, μιας και υψηλές βλέψεις έχει ομάδα και πολύ κόσμο και ισχυρό ιδιοκτήτη διαθέτει.

Ο 31χρονος επιθετικός το σκέφτεται και στην Τούμπα αναλύοντας τα δεδομένα, εκτιμούν πως κλίνει προς το ναι.

Πιθανόν να μετρά θετικά το γεγονός ότι διαπραγματεύεται απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK