Σε τεντωμένο σχοινί: Η συνάντηση των τριών

Γίνεται τώρα η συνάντηση Μελισσανίδη, Αλαφούζου με τον Σαββίδη να είναι σε ανοιχτή γραμμή, όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το Contra.gr

Σε τεντωμένο σχοινί: Η συνάντηση των τριών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Σαββίδη. Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το Contra.gr οι τρεις άντρες βρίσκονταν από χθες σε διαρκείς επαφές και αποφασίστηκε να συναντηθούν από κοντά σήμερα. Με τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται εκτός Ελλάδας, η συνάντηση γίνεται απ'τις έξι το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταξύ Αλαφούζου και Μελισσανίδη, με τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ να έχει διαρκή επικοινωνία.

Ζητούμενο της συνάντησης των τριών πλευρών είναι φυσικά η συζήτηση για την κοινή ή όχι στάση των τριών ομάδων στην προσπάθειά τους να πιέσουν τις καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από πέρσι κιόλας έχει συζητηθεί, δημόσια και ιδιωτικά, το ενδεχόμενο της αποχώρησης απ'το πρωτάθλημα, ως μια κίνηση έσχατης πίεσης προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι μάλλον δεδομένο πως αυτή η ιδέα πλέον "παίζει" πιο δυνατά από ποτέ, όμως μένει να αποδειχθεί αν θα υιοθετηθεί ως κίνηση κι απ'τους τρεις. Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος φαίνονται αυτή τη στιγμή πιο "ζεστοί' απ'τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK